Una web sobre les noies invisibles de la fractura digital de gA?nere
Cerca

Més divertides les mates!

A mi m’agradava molt l’assignatura d’informàtica a primària, però realment, que jo recordi, no vam fer massa cosa. Bé, sí, t’ensenyaven a fer servir el Word o l’Excel, i quan acabaves ràpid te n’anaves a jugar a l’Age of Empires o a algun altre joc. Però no he fet informàtica a l’escola mai seriosament, i a més, només en vam fer fins a segon d’ESO, després ja no n’hi havia més.

Després al batxillerat tecnològic vam tenir un profe de tecnologia industrial que durant la Setmana de les Ciències i les Lletres ens deixava construir coses, com grues hidràuliques, i tallàvem fustes i així. Em va agradar més aquesta vessant i les mates que altres assignatures com català o castellà.

Sí, perquè jo a català i castellà m’avorria a classe. M’agradava molt, i la història m’encanta i la filosofia també. Però m’avorria. I les mates, no ho sé…, era una cosa que anaves fent, et sortien els números, et quadrava, i és… Per mi era molt més divertit. M’agradava més fer mates que una classe de català, i física també m’agradava molt.

Sandra, 19 anys, 1r d’Enginyeria Informàtica

Basically, flipped educators take how to write academic paper the content traditionally taught in the classroom and, well, flip it