Una web sobre les noies invisibles de la fractura digital de gA?nere
Cerca

Pot semblar friqui, però és cultura també

Ara per exemple, entres a casa meva i tenim un munt de consoles. Jo sóc de Nintendo i el meu marit és de Play. Llavors jo per exemple tinc la Wii, una Nintendo DS que la vaig encarregar a un amic que anava a Japó abans de que sortís aquí… I el meu marit tenia la Play, la Play I, la Play II, la Play III, i perquè no pot tenir-ne més!

Per això, que et vas introduint poc a poc en tot el tema relacionat amb la informàtica i tot el que ve vinculat, com pot ser els videojocs.

A més els meus amics són el que es diria friquis. Però molt friquis. D’aquests que les seves converses eren “Sortirà d’aquí a dos dies el videojoc tal”… i jo que pensava “O m’acostumo a l’argot o no m’assabento de res”.

Ara per exemple he fet una assignatura on havíem de fer una investigació sobre un tema, per tractar els motius de fracàs o èxit en projectes TIC. I a mi em va agradar molt fer-ho sobre videojocs que havien estat un èxit i videojocs que havien estat un fracàs, que ni havien sortit al mercat. I això, són temes que dius, pot semblar molt friqui, però és història també, és cultura, i és molt interessant, que vols que et digui.

Alexandra, 41 anys, 2on d’Enginyeria Informàtica, CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques, CFGS d’Administració de Xarxes

Mit hortensien einen romantischen garten gestalten durch stromvergleich den https://bachelorschreibenlassen.com gnstigsten anbieter finden jennifer lopez sexvideo bald zu sehen faszination der automatenspiele online erleben 3d mit oder ohne brille