Una web sobre les noies invisibles de la fractura digital de gA?nere
Cerca

Què és un informàtic?

A mi em fa gràcia perquè, això, què és un informàtic? Ho dic perquè jo veig als típics informàtics friquis, i pel que sé, són gent que han fet informàtica a l’FP o a Graus Superiors, i després veig altres informàtics, per exemple, un dels caps que treballa a l’empresa, que et tracta normal i corrent.

Llavors informàtic, què és? És algú que fa servir ordinadors? És un enginyer informàtic?

No ho sé, suposo que en general són friquis… i entenc per friqui una persona que tingui problemes de socialització amb la resta de gent. Sense generalitzar, però és bastant comú, i que, a més, estan tot el dia davant d’un ordinador i no pensen en res més… Que bé, jo aquí també em podria incloure perquè jo estic tot el dia davant de l’ordinador i quan em puc comprar alguna cosa, no em compraré una bossa o un complement de vestir, sinó que em compraré la última cosa que hi ha d’informàtica o electrònica…

Però bé, l’estereotip així d’informàtic no deixa de ser algú que no socialitza gaire, que té problemes de comunicació, els costa expressar-se, estan molt al seu cap, i tenen un humor una mica així que no fa gràcia a ningú… Molt masclista moltes vegades…

I bé, després hi ha informàtics normals i corrents també, però aquests no són la majoria.

Mònica, 34 anys, 1r d’Enginyeria Informàtica i treballadora sector informàtica d’empresa Telecomunicacions.

Of course, this only applies to apple spy phone app tv in the u